2011. október 31., hétfő

ROMÁN nyelvű felhívás

VOTEAZĂ ULMUL DIN CĂPENI

Ulmul de câmp din Căpeni, care a fost ales de reprezentanţii mai multor generaţii de ecologişti din regiunea depresiunii Baraolt, este unul dintre finaliştii competiţiei ”Arborele Anului în România”, organizată de Fundaţia Pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc. Startul competiției s-a dat pe 10 septembrie şi, în urma voturilor online, s-a ajuns la un scor foarte strâns între ulmul din Căpeni şi un alt concurent, mai precis, aproape zi de zi se schimbă arborele care este pe primul loc. Dar competiţia încă nu s-a finalizat, se mai poate vota până pe 31 octombrie.

Pentru ca ulmul de câmp de 300 de ani să fie câştigătorul concursului ”Arborele Anului în România”, avem nevoie de voturile voastre, care se pot exprima accesând site-ul următor: http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php?id=22. Votul va fi înregistrat doar după ce veţi face click pe link-ul din e-mailul pe care-l veţi primi (poate veni şi în spam!) după ce aţi votat. O adresă de e-mail se poate folosi doar o singură dată. De pe fiecare IP se permite votul cu maximum 5 adrese de e-mail.

Ce mai puteţi face pentru victoria ulmului de câmp de la Căpeni? Vă rugăm să vă convingeţi familia, prietenii, vecinii şi colegii să voteze, fiind în acest fel alături de o iniţiativă care a solidarizat o comunitate în jurul unei idei ! (până la această dată, numărul voturilor primite de ulmul din Căpeni a depăşit cifra de 6000).

Ajutaţi ulmul din Căpeni să câştige! Votaţi-l !


Mulţumim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése