2011. november 1., kedd

GYANÚS ÜGY!

Újabb fantomszavazatok érvénytelenítése

Újabb fantomcímekről érkező szavazatokat érvénytelenítettek a szervezők. A többségben a sharklasers.com oldalról generált címekről érkező szavazatokról van szó. Ez alakalommal mind a 122 szavazat a köpeci szilt támogatta. A végeredmény hitelesítésére, 2011 november elsején kerül sor miután az utolsó nap szavazatait is leellenőrzik. - olvahsató az Év Fája honlapon.

-------------------------------------------------------------------

Érdekességképpen írom, hogy október 30-án éjfélkor 10 022 szavazat volt a Vágási Tölgynek és 9 400 szavazata a Köpeci Szilnek. Október 31-én reggelre, más éjszakáktól eltérően nem nőtt több száz szavazattal a vágásiaknak, viszont nekünk hirtelen megugrott. Október 31-én reggel a Vágási Tölgynek 10 031 szavazata volt, a Köpeci Szilnek 9 548.

Ez engem nagyon elgondolkodtatott!

Egyérszt, hogy van az hogy amíg mi vezetünk éjjelente több száz, volt amikor több mint 700! szavazat született estétől (éjféltől) másnap reggelig, addig a verseny utolsó előtti napján jóformán egyse. Nekünk meg hirtelen több mint 120 szavazatunk lesz. Amit másnap délelőtt le is vontak, és kiírták az Év Fája honlapjára a fent idézett cikket. Véletlenek egybeesése? Szándékos cselszövés ellenünk? Ki-ki dötnse el. Nekem elég lejárató kampánynak tűnik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése