2012. február 7., kedd

FEBRUÁR 7 - Arborele Anului în EUROPA va fi din ROMÂNIA! (RO)

Votează ULMUL DIN CĂPENI şi Arborele Anului în EUROPA va fi din ROMÂNIA!


...
Ulmul de câmp din Căpeni, din Depresiunea Baraoltului, judeţul Covasna, a câştigat în anul 2011 titlul „Arborele Anului în România”, cu 13.096 de voturi, competiţia fiind organizată de către Fundaţia Pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc.
Arborele are o înălţime de peste 35 de metri şi o circumferinţă de 7,3 m, iar pentru cuprinderea lui ar fi nevoie de cinci adulţi. Ulmul a supravieţuit mai multor inundaţii, incendii, dar a rezistat şi la atacul ciupercilor de ulmi care au nimicit, la începutul secolului al XX-lea, mai mult de 75% din populatia de ulmi a Europei.
La data de 1 februarie 2012 a fost lansată competiţia ARBORELE ANULUI ÎN EUROPA, European Tree of the Year - http://www.treeoftheyear.org/ , de către Fundaţia Cehă pentru Parteneriat de Mediu şi Ulmul de câmp din Căpeni reprezintă România în acest concurs. În anul 2011, prin Teiul din Lelicieni, tot România a câştigat titlul de Arborele anului în Europa.
Procesul de votare se va închide în data de 29 februarie 2012. În prezent 7 arbori concurează pentru titlul european. Pentru ca ţara noastră, prin ulmul de câmp de 300 de ani, să fie câştigătorul concursului ”Arborele Anului în Europa”, avem nevoie de voturile voastre, de voturile dumneavoastră, care se pot exprima accesând site-ul următor: is.gd/ulmuldincapeni
După exprimarea votului, veţi primi prin e-mail un link (poate veni şi în spam!) de confirmare. Votul va fi înregistrat doar după ce veţi face click pe acesta!!! O adresă de e-mail se poate folosi doar o singură dată. Voturile trimise de la adrese de e-mail temporare vor fi şterse de către organizaţie. Fundaţia cehă îşi rezervă dreptul de a verifica dacă o adresă de e-mail, de la care s-a votat, este valabilă şi, în caz contrar, să anuleze votul.
Ce mai puteţi face pentru victoria Ulmului de câmp de la Căpeni? Vă rugăm să vă convingeţi familia, prietenii, vecinii şi colegii să voteze! Să câştige România pentru a doua oară concursul european! Votaţi!
Mulţumim!
Persoană de contact: Demeter Zoltán – 0746-089140

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése